ATENCIÓ ON-LINE

Conscients que a vegades la distància física o els horaris, difícils de compaginar amb els nostres, suposen un impediment per rebre la nostra atenció, us oferim la possibilitat de contactar amb nosaltres mitjançant un correu electrònic per a fer consultes puntuals de cara a rebre orientació per a temes de caràcter personal.persona escribint e-mails

Si us decidiu per aquesta modalitat, haureu d'enviar-nos un correu el més detallat possible explicant el motiu i les circumstàncies de la vostra consulta, a l'hora que ingresseu l'import de la mateixa, al número de compte que més avall detallem, deixant constància del vostre nom. No oblideu enviar un e-mail a la mateixa adreça avisant-nos de que ja s'ha realitzat l'ingrés.

 

Si ho preferiu podeu utilitzar el formulari de contacte de la web, al final de la barra del menú, per enviar la vostra informació.

 

               Correu electrònic

 

          

            Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

    

    Número de Compte de "la Caixa"

 

     Titulars: Ramon Torra Martí

                  Carmen Gispert Ribera        

 

 

      

    2100 0050 27 0200544220

 

 

    

               Preu de la consulta

 

 

                    30 €

 

En el cas que ens calgui més informació per poder-vos atendre correctament, us la demanarem.


La vostra petició serà atesa tan aviat com ens sigui possible.

 

En compliment del Reial Decret-llei 13/2012, al continuar amb la navegació entenem que accepteu la nostra política de cookies. Més informació.